Agentie de publicitate Mediavest Moldova
22784
single,single-agentii,postid-22784,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
Mediavest_logo_multiBLK_RGB_72dpi_2000px

Agenția de publicitate Mediavest

Agenția de publicitate Mediavest Moldova este parte a grupului internațional Starcom Mediavest Group (SMG). Noi am revoluționat piața locală de publicitate prin introducerea unor noi formate de utilizare a instrumentelor media și a tehnologiilor moderne. Noi explorăm metode noi de publicitate prin care brandul poate să interacționeze cu potențialii săi consumatori, aducând marketingul clasic la un alt nivel inovațional – cel al viitorului.

În lumea modernă, unde socializarea ocupă tot mai mult spațiu în viața noastră, Mediavest mizează pe faptul că oamenii devin portavoce a brandurilor prin împărtășirea experiențelor cu apropiații lor. Iată de ce, în procesul planificării campaniei de publicitate, punem accentul pe percepțiile umane, încărcătura de sens și valoarea pe care o recepționează consumatorul în procesul de comunicare cu brandul și care îl determină să comunice întregii lumi experiența sa. Noi reunim oameni cu interese comune și canalizăm eforturile lor pentru a asigura succesul și notorietatea brandurilor clienților noștri.

Filosofia noastră globală – Truth & Design ne ajută să creăm pentru brandurile clienților noștri campanii de publicitate eficiente cu rezultate reale, să stimulăm oamenii și să profităm de rolul pe care socializarea îl are atât în lumea modernă, cât și în comunicarea publicitară.

În viziunea noastră, marketingul trebuie să inspire oamenii să descopere noi și noi experiențe de viață. De asemenea, credem că experiențele contează, că ele sunt cele care intensifică viața și, ca urmare, formează brandurile.

Având în spate peste 50 de ani de experiență internațională a grupului Starcom Mediavest Intenational, am reușit să creăm o cultură proprie de comunicare. Fiecare angajat al Mediavest din orice colț al lumii se conduce în activitatea sa zilnică după un set de valori-cheie care au definit succesul grupului de-a lungul anilor.

Valorile noastre se bazează pe următoarele principii:

  • Viitorul se construiește astăzi
  • Doar prin cooperare putem genera noi idei și obține rezultate
  • Schimbările oferă noi oportunități, de aceea încercăm mereu să profităm de ele
  • Ideile geniale se ascund în lucruri simple

Liderii Mediavest

ANASTASIA MAKOVA

CEO

ALEXANDR BABILEV

Media DirectorClienți Mediavest

    Sorry, no posts matched your criteria.

Testimoniale Mediavest

Contacte Mediavest

ADRESĂ

str. Sciusev 81/1, etajul trei, aripa dreaptă, MD 2012, Chișinău, Republica Moldova

TELEFON

+373 22-855-370

FAX

+373 22-855-370

E-MAIL

welcome@mediavest.md