Marian Olari - VivaKi Moldova
22871
page,page-id-22871,page-child,parent-pageid-22717,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
Marian-Olari

Marian Olari

 Chief Legal Officer

Absolvent al Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova (2012), ulterior a obținut titlul de Master în Drept (2014), iar în prezent este doctorand în Dreptul Afacerilor.

În timpul anilor de studii s-a implicat în activități cum ar fi logistica, managementul vânzărilor, atât în Moldova, cât și în străinătate (SUA). De asemenea, a administrat campanii de BTL și branding pentru clienți ca Moldcell și Imperial Tobacco Group.

În 2010, în calitate de CEO al „Mega Concert” SRL și parte a unui efort de a organiza evenimente în masă, a contractat cu succes și a supravegheat organizarea unuia din cele mai mari evenimente de acest gen în Republica Moldova – concertul trupei rock „Scorpions” în Chișinău.

În 2012 este angajat ca jurist în echipa juridică a VivaKi Moldova. În 2014 – promovat în funcția de Chief Legal Officer al VivaKi Moldova.

Începând din ianuarie 2016 a fost promovat în funcția de Director Administrativ (Chief Operating Officer), fiind responsabil de monitorizarea și optimizarea proceselor de administrare a grupului VivaKi Moldova.