Digital Marketing | VivaKi Moldova
22091
single,single-services,postid-22091,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive,ro
digital-marketing-digital-lab

DIGITAL MARKETING

Pentru a maximiza rezultatele Digital Marketing, VivaKi Moldova a creat o subdiviziune destinată doar acestei industrii publicitare, concentrând astfel toată experiența și efortul într-o singură echipă – Digital Lab.

Acum că avem acces liber la tehnologiile viitorului, le putem utiliza astfel încât ele să lucreze pentru imaginea și produsul Dvs.

Creăm site-uri, aplicații, facem copywriting, venim cu soluții inteligente și eficiente. Nu în ultimul rând, ne ocupăm de plasarea publicității Dvs. în spațiul online – alegem cele mai bune forme de publicitate pentru cele mai avantajoase platforme.

Colaborăm cu giganții mondiali și regionali, ca Google, Facebook, Odnoklassniki, Mail.ru , Megogo, RuTube, dar și cu platformele online locale.

Analizăm rezultatele și raportăm reușitele. Administrăm campania la fiecare etapă de derulare și suntem mereu alături ca să vă explicăm cum stau lucrurile.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul:

dl-logo-hd-new

ECHIPA DIGITAL LAB

SERGIU COCIERU

Vivaki Digital Head

MIHAI BODAREV

Graphic Designer

MIHAELA MUNTEANU

Digital Media Specialist

DOINA GUȚU

Content Manager

ANASTASIA CASIAN

Digital Media Specialist

NICOLETA CÎRLIG

Content Manager

IONELA AMBROSIE

Content Manager

DOINA STRUNĂ

Content Manager